SILVESTROVSKÉ MENU
18,00 - 22,30 hodin
PŘEDKRMY - STARTERS
80 g Roastbeef , Vitello Tonnato, opečený bílý chléb 199,- Kč
Roastbeef, Vitello Tonnato, toasted white bread
80g Restovaná jelení játra s jablky a portským vínem, chléb 189,- Kč
Roasted deer liver with apples and port wine, bread
POLÉVKA - SOUP
330ml Zvěřinový vývar s masovým nokem a kořenovou zeleninou 50,- Kč
Venison broth with meat dumplings and root vegetables
HLAVNÍ JÍDLA - MAIN COURSES
200g Grilovaný jelení hřbet s omáčkou z portského vína a demi glace, dýňové pyré 399,- Kč
Grilled back of venison with port wine sauce and demi glace, pumpkin puree
200 g Řízek z kančí krkovice s jemnou bramborovou kaší 289,- Kč
Boar snitzell with mashed potatoes
200g Argentinský Rump steak s parmskou šunkou, kozím sýrem a grilovanou zeleninou 399,- Kč
Argentinean Rump steak with Parma ham, goat cheese and grilled vegetables
200g Vepřový steak s BBQ om, cibulovou marmeládou a bramborovým muffinem s gorgonzolou 299,- Kč
Pork steak with BBQ sauce, onion marmalade and potato muffin with gorgonzola
500 g Pečené nadívané kukuřičné kuřátko s glazovanou karotkou a hráškovým luskem 299,- Kč Baked stuffed corn chicken with glazed carrot and pea pod
200 g Filírované husí prso s medovo vinnou omáčkou a jemnou bramborovou kaší 339,- Kč
Filled goose breast with honey wine sauce and mashed potatoes
200g Grilovaný norský losos s bylinkovým máslem na listovém salátu s pečenými cherry rajčátky 399,- Kč
Grilled Norwegian salmon with herb butter on lettuce with roasted cherry tomatoes
SALÁT - SALAD
100g Zauzené prsíčko z divoké kachny na listovém salátu s citrusovým dres. a gorgonzolovou pěnou 259,- Kč
Smoked wild duck breast on lettuce with citrus dressing and gorgonzola mousse
DEZERT - DESSERT
Tiramisu 89,- Kč
K jídlům doporučujeme vína z Habánských sklepů z naší vinné karty We recommend wines from Habán Cellars from our wine card
Menu pro vás připravil šéfkuchař Lukáš Starý s jeho teamem
Menu prepared for you by chef Lukáš Starý with his team