SILVESTROVSKÉ MENU

18,00 - 22,30 hodin

PŘEDKRMY - STARTERS

80 g Roastbeef , Vitello Tonnato, opečený bílý chléb 199,- Kč

Roastbeef, Vitello Tonnato, toasted white bread

80g Restovaná jelení játra s jablky a portským vínem, chléb 189,- Kč

Roasted deer liver with apples and port wine, bread

POLÉVKA - SOUP

330ml Zvěřinový vývar s masovým nokem a kořenovou zeleninou 50,- Kč

Venison broth with meat dumplings and root vegetables

HLAVNÍ JÍDLA - MAIN COURSES

200g Grilovaný jelení hřbet s omáčkou z portského vína a demi glace, dýňové pyré 399,- Kč

Grilled back of venison with port wine sauce and demi glace, pumpkin puree

200 g Řízek z kančí krkovice s jemnou bramborovou kaší 289,- Kč

Boar snitzell with mashed potatoes

200g Argentinský Rump steak s parmskou šunkou, kozím sýrem a grilovanou zeleninou 399,- Kč

Argentinean Rump steak with Parma ham, goat cheese and grilled vegetables

200g Vepřový steak s BBQ om, cibulovou marmeládou a bramborovým muffinem s gorgonzolou 299,- Kč

Pork steak with BBQ sauce, onion marmalade and potato muffin with gorgonzola

500 g Pečené nadívané kukuřičné kuřátko s glazovanou karotkou a hráškovým luskem 299,- Kč Baked stuffed corn chicken with glazed carrot and pea pod

200 g Filírované husí prso s medovo vinnou omáčkou a jemnou bramborovou kaší 339,- Kč

Filled goose breast with honey wine sauce and mashed potatoes

200g Grilovaný norský losos s bylinkovým máslem na listovém salátu s pečenými cherry rajčátky 399,- Kč

Grilled Norwegian salmon with herb butter on lettuce with roasted cherry tomatoes

SALÁT - SALAD

100g Zauzené prsíčko z divoké kachny na listovém salátu s citrusovým dres. a gorgonzolovou pěnou 259,- Kč

Smoked wild duck breast on lettuce with citrus dressing and gorgonzola mousse

DEZERT - DESSERT

Tiramisu 89,- Kč

K jídlům doporučujeme vína z Habánských sklepů z naší vinné karty We recommend wines from Habán Cellars from our wine card

Menu pro vás připravil šéfkuchař Lukáš Starý s jeho teamem

Menu prepared for you by chef Lukáš Starý with his team