SILVESTR 2019
SILVESTROVSKÉ MENU
18,00 -22,30 hodin
PŘEDKRMY-STARTERS
80gRoastbeef , Vitello Tonnato, opečený bílý chléb 199,-Kč
Roastbeef, Vitello Tonnato, toasted white bread
80gRestovaná jelení játra sjablky a portským vínem, chléb 189,-Kč
Roasted deer liver with apples and port wine, bread
POLÉVKA-SOUP
330ml Zvěřinový vývar smasovým nokema kořenovou zeleninou 50,-Kč
Venison broth with meat dumplings and root vegetables
HLAVNÍ JÍDLA -MAIN COURSES
200g Grilovaný jelení hřbet somáčkou zportského vína a demi glace, dýňovépyré 399,-Kč
Grilled back of venison with port wine sauce and demi glace, pumpkin puree
200 g Řízek zkančí krkovice s jemnou bramborovou kaší 289,-Kč
Boar snitzell with mashed potatoes
200g Argentinský Rump steak s parmskou šunkou, kozím sýrem a grilovanou zeleninou 399,-Kč
Argentinean Rump steak with Parma ham, goat cheese and grilled vegetables
200g Vepřový steak s BBQ om, cibulovou marmeládou a bramborovým muffinem s gorgonzolou 299,-Kč
Pork steak with BBQ sauce, onion marmalade and potato muffin with gorgonzola
500 g Pečené nadívané kukuřičné kuřátko s glazovanou karotkou a hráškovým luskem 299,-Kč
Baked stuffed corn chicken with glazed carrot and pea pod
200 g Filírované husí prso smedovo vinnou omáčkou ajemnou bramborovou kaší 339,-Kč
Filled goose breast with honey wine sauce and mashed potatoes
200g Grilovaný norský losos sbylinkovým máslem na listovém salátu s pečenými cherry rajčátky 399,-Kč
Grilled Norwegian salmon with herb butter on lettuce with roasted cherry tomatoes
SALÁT -SALAD
100g Zauzené prsíčko zdivoké kachny na listovém salátu scitrusovým dres. a gorgonzolovou pěnou 259,-Kč
Smoked wild duck breast on lettuce with citrus dressing and gorgonzola mousse
DEZERT-DESSERT
Tiramisu 89,-Kč
K jídlům doporučujeme vína z Habánských sklepů znaší vinné karty
We recommend wines from Habán Cellars from our wine card
Menu pro vás připravil šéfkuchař Lukáš Starý sjeho teamem