SILVESTR 2019

SILVESTROVSKÉ MENU

18,00 -22,30 hodin

PŘEDKRMY-STARTERS

80gRoastbeef , Vitello Tonnato, opečený bílý chléb 199,-Kč

Roastbeef, Vitello Tonnato, toasted white bread

80gRestovaná jelení játra sjablky a portským vínem, chléb 189,-Kč

Roasted deer liver with apples and port wine, bread

POLÉVKA-SOUP

330ml Zvěřinový vývar smasovým nokema kořenovou zeleninou 50,-Kč

Venison broth with meat dumplings and root vegetables

HLAVNÍ JÍDLA -MAIN COURSES

200g Grilovaný jelení hřbet somáčkou zportského vína a demi glace, dýňovépyré 399,-Kč

Grilled back of venison with port wine sauce and demi glace, pumpkin puree

200 g Řízek zkančí krkovice s jemnou bramborovou kaší 289,-Kč

Boar snitzell with mashed potatoes

200g Argentinský Rump steak s parmskou šunkou, kozím sýrem a grilovanou zeleninou 399,-Kč

Argentinean Rump steak with Parma ham, goat cheese and grilled vegetables

200g Vepřový steak s BBQ om, cibulovou marmeládou a bramborovým muffinem s gorgonzolou 299,-Kč

Pork steak with BBQ sauce, onion marmalade and potato muffin with gorgonzola

500 g Pečené nadívané kukuřičné kuřátko s glazovanou karotkou a hráškovým luskem 299,-Kč

Baked stuffed corn chicken with glazed carrot and pea pod

200 g Filírované husí prso smedovo vinnou omáčkou ajemnou bramborovou kaší 339,-Kč

Filled goose breast with honey wine sauce and mashed potatoes

200g Grilovaný norský losos sbylinkovým máslem na listovém salátu s pečenými cherry rajčátky 399,-Kč

Grilled Norwegian salmon with herb butter on lettuce with roasted cherry tomatoes

SALÁT -SALAD

100g Zauzené prsíčko zdivoké kachny na listovém salátu scitrusovým dres. a gorgonzolovou pěnou 259,-Kč

Smoked wild duck breast on lettuce with citrus dressing and gorgonzola mousse

DEZERT-DESSERT

Tiramisu 89,-Kč

K jídlům doporučujeme vína z Habánských sklepů znaší vinné karty

We recommend wines from Habán Cellars from our wine card

Menu pro vás připravil šéfkuchař Lukáš Starý sjeho teamem